Word vriend van

Helpt u mee om van Skûtsje De Trije Doarpen een succes te maken?

Het is gelukt! We hebben ons eigen skûtsje genaamd “De Trije Doarpen”. Wij zijn trots op het feit dat deze mooie platbodem zeilt op het grootste meer van Friesland, het Tjeukemeer.

U kunt meehelpen om van Skûtsje De Trije Doarpen een succes te maken. Met uw financiële bijdrage kunnen we het skûtsje in optimale conditie houden en de competitie met de andere skûtsjes aangaan.

Met uw jaarlijkse bijdrage wordt u eigenaar van een virtueel stuk zeil. Hoe leuk is dat? U bent al vriend van Skûtsje De Trije Doarpen voor € 50 per jaar. Als dank hiervoor vermelden wij op onze website uw naam op ‘De Vriendenfok van De Trije Doarpen’.Voor € 100 per jaar vermelden wij uw naam op ‘Het Vriendengrootzeil van De Trije Doarpen’.

Uiteraard kunt u ook eenmalig doneren aan Stichting Skûtsje De Trije Doarpen.

Ook kunt u via onderstaand formulier skûtsje De Trije Doarpen steunen door een financiële bijdrage door middel van een SEPA machtiging.

 

  Wilt u een eenmalige donatie doen of een doorlopende machtiging voor een jaarlijkse incasso?
  Eenmalige donatieDoorlopende machtiging

  Ja, ik word graag vriend van Skutsje de Trije Doarpen en geef: €

  Vermelding van uw voornaam op ons virtueel stukje zeil gewenst? *

  Heeft u gekozen voor een doorlopende machtiging? Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Skûtsje De Trije Doarpen om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Skûtsje De Trije Doarpen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Ons Incassant ID is NL67ZZZ77472950000

  Betaalmethode iDEAL
  Kies uw bank  * Bij een doorlopende machtiging vanaf € 50, - heeft u de mogelijkheid om op ons virtuele zeil te staan.