Partners

Skûtsje De Trije Doarpen vaart op samenwerking

Samen zetten wij graag alle zeilen bij om van ons skûtsje een breed gedragen fenomeen te maken, in De Trije Doarpen en ver daarbuiten. Skûtsje De Trije Doarpen zeilt mee in de Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen (IFKS), een fantastisch evenement voor zowel deelnemers als het in grote getale aanwezige publiek. Naast deze wedstrijden vinden er meer activiteiten op en rondom het skûtsje plaats.

Gedurende het gehele zeilseizoen zullen vele mensen in heel Friesland ons skûtsje te zien krijgen. De ligplaats van ons skûtsje is de Pier Christiaansloot in het toeristische Delfstrahuizen. Dit dorp is dé toegangspoort van Friesland vanuit Overijssel, met jaarlijks meer dan 40.000 passages.

Skûtsje De Trije Doarpen biedt u de mogelijkheid te investeren in cultureel erfgoed én uw bedrijf. Dé uitgelezen mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Partnerpakketten

Speciaal voor u hebben wij verschillende partnerpakketten samengesteld: Het Platina Skûtsje, Het Gouden Skûtsje, het Zilveren Skûtsje, het Bronzen Skûtsje en het Koperen Skûtsje.

 

 

Klik hier voor: Partnerboekje Skûtsje De Trije Doarpen 2024

 

 

Gaat u met ons de samenwerking aan? Neem contact met ons op via dit contactformulier:

 

     

    Partners