Nieuwe arrangementen met een Fries tintje

Lekker sile- Boergondysk sile- Wy kinne der net genôch fan krije

(Er)vaar ze op het Tjeukemeer

Wij bezorgen u graag een fantastische zeilervaring aan boord van Skûtsje De Trije Doarpen.
Met veel plezier hebben wij een aantal nieuwe arrangementen samengesteld met een Fries tintje, te ontdekken via: Arrangementen Skûtsje De Trije Doarpen
Wij hijsen graag de zeilen voor of mét u. Dat alleen al is een spectaculaire belevenis. Het geluid van de lier en de vele meters zeildoek die omhoog worden gehesen, brengt u meteen in skûtsje sfeer. En dat is nog maar het begin van een onvergetelijke ervaring op een écht wedstrijd skûtsje. U kunt actief meezeilen en/of aan dek genieten van het zeilgevoel en natuurlijk de prachtige natuur. En misschien horen we de legendarische melkmeisjes Tsjûke en March roepen. Zonder hun was het grootste meer van Friesland er niet geweest.
Ons skûtsje kunt u huren voor een bedrijfsuitje, een familie of vrienden/vriendinnen uitje, het vieren van een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een yoga event of misschien heeft u iets heel anders in gedachten.
Naast de genoemde arrangementen op onze website is het ook mogelijk een arrangement te maken geheel afgestemd op uw wensen. U kunt rekenen op een enthousiast team dat graag met u meedenkt.

Klaar om te wenden, ree!
Zeilt u met ons mee?