Lemmer Ahoy dag 3

Vandaag was alweer de laatste dag van Lemmer Ahoy, gelukkig met wat meer wind.

In totaal hebben we 6 wedstrijden gezeild. Het was voor ons een fantastische leerschool. En we hebben het beste voor het laatst bewaard…

Tijdens de 1e wedstrijd hadden we een prachtige start. We lagen op de startlijn en konden vrij wegkomen. We kwamen achter het Swarte Wief als 2e om de bovenste ton. Deze positie konden we vasthouden wat onder luid gejuich gevierd werd door de bemanning.

De 2e wedstrijd liet zien dat starten niet altijd makkelijk is, eerst was er een algehele terugroep. De 2e start werden we weggedrukt en moesten we eerst een rondje draaien op opnieuw richting de startlijn te kunnen. De wind was minder stabiel en dat zorgde ervoor dat we door het midden een mooie slag konden maken. We waren als 19e gestart maar kwamen als 8e om de bovenste ton. Deze positie konden we vasthouden en zijn hier ook gefinisht.

Watersport Vereniging de Zevenwolden heel erg bedankt voor de organisatie! Collega Skûtsjes, bedankt voor de mooie wedstrijden die we met jullie mochten zeilen! En natuurlijk bedanken we onze fans voor alle aanmoediging! We kijken met een heel goed gevoel terug op Lemmer Ahoy 2024!