IFKS – Heeg dag 3

Het Heegermeer is voor veel skûtsjes eigenlijk ook een beetje het thuiswater. In de maanden juni & juli worden er geregeld start wedstrijden gehouden.

Dit jaar hebben we er flink kunnen oefenen om ons te kunnen meten aan de andere skûtsjes. Dit ging naar volle tevredenheid en met mooie resultaten.

Terug naar vandaag! Wederom had de wedstrijdleiding het lastig. De wind draaide en de eerste start kon niet doorgaan. Daarna waren er 2 algehele terugroepen.

Met de nodige vertraging kon er uiteindelijk gestart worden. We hadden onze start ingezet bij het pin-end en kwamen goed weg. Ze liep mooi en hoog! Op naar de bovenste ton.

Deze mochten we als eerste ronden! De routes erna konden we onze voorsprong uitbreiden tot maar liefst 4 minuut 20 op de finish. Wat een super prestatie. En wat een ontlading bij ons aan boord! Wat is dit prachtig!

Wij willen wederom al het aanwezige publiek bedanken en wat hebben jullie een mooie vlag mee!

Tijdens de wedstrijden worden er in de Skûtsje mienskip ook berichten met updates over de wedstrijden gedeeld. Aan alle mensen die hieraan bijdragen, dank je wel! Dit vinden wij fantastisch! 😁

Wil je ook deelnemen aan de mienskip? Dit kan via de volgende link:

https://chat.whatsapp.com/J3HfC8bkXPMBQiJOJYDgsg