Sponsors

Skûtsje De Trije Doarpen vaart op samenwerkingen.

 

Skûtsje De Trije Doarpen biedt u de mogelijkheid om te investeren in cultureel erfgoed én uw bedrijf. Samen zetten wij graag alle zeilen bij om van dit skûtsje een breed gedragen fenomeen te maken, in de Trije Doarpen en ver daarbuiten.

Zeilen met historische platbodems van meer dan 100 jaar oud, hoog aan de wind, het grootzeil en de fok strakgespannen, de schipper aan het helmhout samen met zijn bemanning de beste koers varend, de passie voor zeilen op deze prachtige schepen hoog in het vaandel. Naast dit gevoel biedt het voor uw bedrijf kansen. Namelijk, promotie op het meest culturele stukje van Friesland: een skûtsje.

IFKS zeilwedstrijden

Skûtsje De Trije Doarpen gaat meezeilen in de IFKS. De eerste ambitie is om samen met schipper Henk Regts en zijn bemanning vele mooie wedstrijden te zeilen. Naast deze wedstrijden zullen er nog meer activiteiten op en rondom het skûtsje plaatsvinden. Alles om van Skûtsje De Trije Doarpen een begrip in Friesland te maken. De uitgelezen mogelijkheid om te investeren in uw naamsbekendheid van uw bedrijf. Gedurende het gehele zeilseizoen zullen vele mensen in heel Friesland ons skûtsje te zien krijgen en dus ook uw bedrijfsnaam.

Sponsorpakketten

Speciaal voor u hebben wij verschillende sponsorpakketten samengesteld: Het Gouden Doarp, het Zilveren Doarp, het Bronzen Doarp, het Koperen Doarp en het Platina Doarp.

 

 

Sponsorboekje Skutsje De Trije Doarpen 2021

 

 

Gaat u met ons de samenwerking aan? Neem contact met ons op via dit contactformulier:

 

 

Sponsors